با سلام خدمت دوستان و همراهان همیشگی وبلاگ پرورش اندام تیم فیتپس پرو fitnesspro


معمولا اکثر بدنسازان از رژیم غذایی خود به طور ناخواسته مقادیر زیادی از اسید های چرب امگا -۳ را دریافت نموده ، اما در تامین میزان کافی و مناسب امگا -۳ ( اسی چرب سالمتر ) که در منابعی همچون « ماهی و روغن بذر کتان » موجود می باشد ناتوان می باشند، در واقع این افراد امگا -۶ را تقریبا ۱۰ برابر بیشتر از امگا -۳ مصرف می کنند.


پزشکان علوم تغذیه اظهار می دارند که تمامی افراد به  ورزشکاران قدرتی باید از میزان ایده ال و استاندارد هر یک از انها در جهت بهبود کیفیت و راندمان عملکرد ورزشی ،‌ساخت ماهیچه و سایر موارد کمک بگیرند ، این پزشکان در تحقیقات کلینیکی خود در سال ۲۰۱۶ به صراحت این موضوع را اثبات نموده اند که دریافت مقادیر بیش از حد مجاز امگا -۶ می تواند التهاب را در بدن رقم زده و در نهایت مشکلات متعددی را بر روی سلامت عمومی بدن بوجود اورد.


روغن امگا -۶ از منابعی نظیر روغن ذرت و سویا مشتق می شود ، این روغن ها عملا عاری از چربی امگا -۳ می باشند ، مواد غذایی دیگری که روغن امگا -۶ را شامل می شوند می توان به چاشنی سالاد ، گوشت حیواناتی که با غلات تغذیه شده ، انواع نان ها و غذاهای فراوری شده اشاره نمود...ادامه دارد