سلام و درود به همه بدنسازان و دوستان در وبلاگ fitnesspro

یـک چربـی سـوز می توانـد بـا تنظیـم کارایـی تیروئیـد منجر به 

افزایـش سـوخت و سـاز و نهایتا چربی سـوزی بیشـتر شـود. مواد 

تشـکیل دهنـده اصلی این ترکیب از مکمل هـا guggulstrerone

و forskolin می باشـد.

*کورتیزول بلوکر:

هورمـون کورتیـزول یکـی از مخـرب تریـن هورمون هـای تولید 

شـده بـدن مـی باشـد. تمرینـات سـخت، رژیـم هـای سـخت 

تـر و فعالیـت هـای شـدید هـوازی و هـر چیـزی کـه منجـر بـه 

افزایـش اسـترس در بـدن شـود بیش از آنکـه اثرات مثبت داشـته 

باشـد، منجـر بـه افزایـش ترشـح کورتیـزول شـده و بـا هـر نـوع 

پیشـرفتی مبـارزه مـی کنـد. مسـدود کننـده کورتیـزول بـه بدن 

کمـک مـی کند تـا با حفظ سـطح هورمون کورتیـزول در کمترین 

مقـدار ممکـن شـرایط لازم بـرای ایجـاد تغییـرات را در اختیـار 

شـما قـرار دهـد. مـاده تشـکیل دهنـده کورتیـزول بلوکرهـا غالبا 

phosphatidylserine مـی باشـد.

چای سبز

اسـتفاده از چـای سـبز بـه بیش از 1000 سـال قبل و بـه فرهنگ 

آسـیای شـرقی بـاز میگردد. چای سـبز به عنوان یک مـدر طبیعی 

و التیـام بخـش زخـم ها مورد اسـتفاده قرار می گرفـت. اما امروزه 

بـا پژوهـش هـای فراوانی کـه صورت گرفتـه به مزایای بسـیاری 

از ایـن مـاده جادویـی پـی بـرده ایـم کـه در ادامـه به ایـن فواید 

اشـاره خواهیم کرد.

*افزایش سطح آنتی اکسیدان ها:

آنتـی اکسـیدان ها وظیفه مبـارزه با رادیکال هـای آزاد را بر عهده 

دارنـد. رادیـکال هـای آزاد ترکیبـات طبیعـی امـا سـمی هسـتند 

کـه موجـب تخریـب سـلول ها مـی شـوند. عواملی همچـون نور 

خورشـید، آلودگـی هـوا )بویـژه دود سـیگار( و تمرینـات ورزشـی 

منجـر بـه افزایـش تولیـد رادیـکال هـای آزاد در بـدن می شـود. 

مصـرف چـای سـبز بـا افزایـش سـطح آنـی اکسـیدان هـا باعث 

سـرکوب هرچـه بیشـتر رادیـکال هـای آزاد می شـوند.

*افزایش سوخت و ساز

دم کـرده چـای سـبز دارای سـطوح بالایـی از کافئیـن می باشـد. 

کافئیـن یک محـرک طبیعی برای افزایش دمای بدن و سـوزاندن 

کالـری در طـی فعالیت هـای روزمره و تمرینات ورزشـی میباشـد 

کـه منجـر به چربی سـوزی می شـود.

همانطـور که اشـاره کردیم چای سـبز بعنوان یک مـاده دیورتیک 

طبیعـی مـورد اسـتفاده قرار می گرفتـه، این قابلیـت زمانی اهمیت 

ویـژه ای بـه خـود میگیرد کـه بدانید دفـع آب اضافی زیر پوسـتی 

باعـث نمایـان تـر شـدن تفکیـک عضلانی و بـروز نفـخ کمتر در 

سیسـتم گوارش می شـود.

A، چربی بر علیه چربی!

CLA یک اسـید چرب ضروری اسـت که در گوشـت گاو و فرآورده 

هـای لبنـی یافـت مـی شـود. این اسـید چـرب ضروری بسـیاری 

از فوایـد سلامتی را بـه همراه دارد بـا قابلیت ویژه چربی سـوزی

یکـی از جنبـه هـای CLA کـه توجـه زیـادی بـه خود جلـب کرده 

اسـت، توانایـی آن در کاهش چربی بدن در اسـت کـه برای اولین 

بار در سـال 1995 گزارش شـده اسـت. از آن زمان بـه بعد ایزومر 

ترانـس-10 سـیس-CLA 12 بـه عنـوان کاهـش دهنـده چربـی 

بدن شـناخته شد. 

اثـرCLA بـر کاهش چربی بـدن در نتیجه مکانیسـم های متعددی 

مـی باشـد: افزایش مصرف انـرژی، از طریق کاهـش تجمع چربی 

در بافـت هـای چربـی، افزایـش اکسیداسـیون چربـی، کاهـش 

میـزان دریافـت انـرژی و ممانعـت از فعالیـت آنزیمهـای مؤثر در 

متابولیسـم اسـیدهای چـرب و آنزیمهـای لیپـوژن از مهمتریـن 

مکانیسـمهای عمـل CLA بـرای کاهـش تـوده چربـی میباشـند. 

یـک چربی سـوز سـالم و طبیعـی بدون هیـچ گونه عارضـه برای 

یـاری کسـانی کـه بدنبـال چربـی سـوزی و کسـب تودههـای 

عضالنـی هسـتند .

CLA در رژیمهـای پـاک و آنانکـه کـه بـه دنبـال کاهـش چربی با 

ورزش و رژیـم غذایـی هسـتند بسـیار کمـک کننده می باشـد.

مصـرفCLA به همراه تمرینات ورزشـی روش بسـیار مؤثری برای 

کاهـش وزن و کاهـش تـوده چربـی بدن میباشـد. به نظر میرسـد 

کـه اسـتفاده از مـدت زمـان مطالعـه کمتـر از 4 هفته ممکن اسـت 

در مشـاهده اثـر مثبت CLA کافی نباشـد. هنگامـیCLA مدت زمان 

بیشـتری اسـتفاده شـود اثر بخشـی بیشتر را نشـان می دهد.