سلام و درود خدمت دوستان عزیز در وبلاگ fitnesspro

امروز رو با یک روحیه عالی و پشتکار قوی که رمز رسیدن به هدف ها هستش شروع کنیم ....یا علی

دریافت
حجم: 8.56 مگابایت
توضیحات: اهنگی فوق العاده برای یک روز عالی

راستی دوستان عزیز وبلاگ رو به دیگر دوستانتان معرفی کنند تا هر چه بیشتر در  رشته  بدنسازی با علم و اگاهی بیشتر تمرین کرده و به اهداف دست پیدا کنید...

اگرچه ممکن است در ارزش اسمی مشابه باشند، اما این دو نمایش ورزشی رایج تا حدودی متفاوت هستند. بدنسازی از اواخر سال ۱۹۶۰ شروع شد، در حالیکه فیتنس  مدلینگ یک شاخه جدید است.

بدنسازی و فیتنس مدلینگ دارای مجموعه ای از شباهت ها می باشند از جمله دستیابی به اندامی چشم گیر و مقام آوردن در مسابقات. بدنسازان و فیتنس ( فیتنس زیبا سازی بدن ) مدلینگ ها هر دو بیشتر زمان خود را در باشگاه سپری می کنند تا بدن خود را بسازند.

پس تفاوت بین فیتنس ( فیتنس زیبا سازی بدن ) مدلینگ و بدنسازی در چیست؟

مجلات زیادی انتشارات خود را به کسب اهداف فیتنس ) اختصاص داده اند با وجود اینکه فیتنس مدلینگ ریشه در بدنسازی دارد اما تفاوت های زیادی در مورد طرز تمرین، غذا خوردن و زندگی کردن آنها وجود دارد.

طرز تمرین کردن آنها

هدف اولیه بدنسازان افزایش حجم عضله است. عضلات باید بزرگ و بدون چربی باشند، به طوری که در طول رقابت ها عضلات انفجاری داشته باشند. به این ترتیب تمرینات بدنسازان معمولا متشکل از تعداد کمی تکرار با میزان وزنه ی بالا می باشد. آنها تاکید خاصی روی بدست آوردن عضله دارند، به طوری که بندرت درگیر تمرینات هوازی یا تکرار زیاد با وزنه کم می شوند. بدنسازان به طور مرتب عضلات خود را به نقطه شکست سوق می دهند، یعنی نقطه ای که آنها عملا دیگر نمی توانند تکرار تمرین داشته باشند. در طول ریکاوری ، عضلات پاره شده بازسازی می شوند و قویتر می شوند.

اهداف فیتنس  مدلینگ سلامتی و تناسب اندام داشتن است. آنها زیاد نگران داشتن عضلات بزرگ نیستند بلکه به دنبال داشتن تناسب در مقابل دوربین یا در رقابت های فیزیک می باشند. مدل های فیتنس ( فیتنس زیبا سازی بدن ) بیشتر زمان خود را صرف ساختن عضلات گروهی و اصلی کل بدن می کنند. هنگامی که آنها به پایه تناسب اندام رسیدند شروع به ساخت عضلات شش تکه شکم و توجه به پاها و عضلات پشت پا می کنند برنامه تمرین آنها به طور کلی کوتاه تر و شدیدتر از بدنسازان می باشد. آنها نصف تمرینات خود را صرف کاردیو و نصف دیگر را صرف کار با وزنه می کنند. بر خلاف بدنسازان برای ایجاد عضلات سفت و محکم، تکرارهای بالا با وزنه های سبک انجام می دهند.

نحوه مصرف مواد غذایی آنها

رژیم لاغریایده آل بدنساز و فیتنس مدلینگ از چند جهت مشابه می باشد. هر دو تاکید بر پروتئین، کربوهیدرات، سبزیجات و میوه ها دارند. هر دو همچنین مرتب مکمل مصرف می کنند شیک های پروتئین یا مکمل های کراتین. نسبت به فیتنس کاران، بدنسازان از قدیم بیشتر معروف به مصرف مکمل بودند تا حجم تمرینات خود را افزایش دهند. با این وجود به هیچ وجه این قاعده صنعت بدنسازی نیست. بسیاری از مدل های فیتنسبه طور مرتب مکمل را به عنوان بخشی از رژیم لاغریمتعادل خود مصرف می کنند.

تفاوت اصلی بین بدنساز و مدل فیتنس  مصرف کالری است. مدل های فیتنس  حرفه ای بیشتر از ۲۵۰۰ کالری در روز مصرف نمی کنند. بر عکس، بدنسازان به طور منظم بیش از ۵۰۰۰ کالری در روز مصرف می کنند. ۵۰ درصد از مصرف کالری از پروتئین می آید. در ادامه مصرف آنها باید دارای کربوهیدارات پایین و مواد غذایی کم چرب مثل میوه جات و سبزیجات باشد.

نحوه ی زندگی آنها

به عنوان یک مدل فیتنس حرفه ای باید حالت تناسب اندام عالی را همیشه حفظ کنند. در طول سال نباید اجازه دهند چربی بدنشان فراتر از هشت درصد رود. سایر مدل های فیتنسرهنمون های مشابه را دنبال می کنند و تلاش می کنند تناسب اندام کلی خود را در کل سال بالا ببرند. آنها به طور مداوم یک رژیم لاغریسالم و یک رژیم لاغریتمرینی سخت را دنبال می کنند. این در درجه اول قرار دارد زیرا ممکن است برای کار مدلینگ در هر زمانی استخدام شوند و باید در بهترین شکل ممکن خود باشند.

طبق سایت بدنسازی .bodybuilding.com بدنسازان معمولا برای سایز در طول سال تمرین می کنند و فقط برای فصل مسابقات لاغر می شوند و رژیم لاغریمی گیرند. رقابت ها منابع اولیه درآمد و انگیزه برای بدنسازان می باشد. در طول فصل های استراحت، ممکن است چربی آنها به ۱۵ درصد برسد.

دو شاخه از یک درخت

فیتنسمدلینگ و بدنسازی هر دو ساقه ای از میل انسان برای فشار آوردن به محدودیت های فیزیکی و رسیدن به پتانسیل نهایی خود هستند. بنابراین هر دوی این شاخه های فیتنس  در اصل از یک درخت می باشند. اختلاف اصلی آنها در چگونگی تمرین و دلیل اصلی آنها برای تمرین است. هر دو شاخه می توانند با اشتراک گذاری رژیم لاغریهای تمرینی و برنامه های رژیمی از یکدیگر نفع ببرند.